Catharina Bloom Consulenten

Zoek je een nieuwe uitdaging? Zoek je een (bij)baan met veel vrijheid en waarin je zelf ook leuke avonden hebt? Wil je deel uitmaken van een enthousiast team? Wil je wel tijd investeren, maar geen geld? Wil je wel party's geven of een sessie *lichte"BDSM ? Vind je goede training en begeleiding belangrijk? Meld je dan aan bij Catharina Bloom als Bloomconsulent(e) 

Wij zijn op zoek naar initiatiefrijke en ondernemende mensen met een mening en enthousiasme wat ze met hun gasten willen delen. Mensen die open staan voor genieten én verleiden. Mensen die een stijlvolle party willen verzorgen én taboedoorbrekend zijn.  Die uitdagingen aangaan en willen groeien! 

Bij ons heb je na je party geen gedoe meer met de financiele afwikkelingen en het maken én rondbrengen van pakketjes. We ondersteunen je met promotiemateriaal en tweejaarlijkse nieuwe pakketten. Iedere twee maanden komen we met de consulenten bij elkaar om van elkaar te leren, nieuwtjes uit de markt te horen én bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Bij ons ben je geen nummer, maar maak je deel uit van een team!

Heb jij minimaal één avond per week vrij om een Bloomparty te houden en beschik je over een auto? Wil je tijd en energie investeren (geen geld!) in een nieuwe uitdaging? Vul dan het aanmeldformulier in. Of email of bel ons voor meer informatie. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend gesprek. Het is tijd voor jezelf en misschien wel de ideale bijbaan.