Nee u bent niet zeldzaam,apart of ziek !

 

EXTREMA PARTY                                                                                                                          

Mensen die jou begrijpen zijn bijna net zo zeldzaam als mensen die geïnteresseerd zijn in BDSM.
Deze party is een innovatie voor gelijkgestemden beginnende BDSM mensen en het interesses hierin willen delen, maar er is zo veel meer. Alles komt aan bod fetisjisten, spelers, sub, meesters en meesteressen. 

Wat heb je nodig, veiligheid, hoe maak je afspraken en hoe ver ga je er in mee. Elke dag groeit het web met duizenden profielen van enthousiaste mensen over de hele wereld op zoek naar een echte kick. Wil je of denk je ook je genot uit BDSM te halen en wil je meer info dan is deze party voor u.

Wij geven alleenstaanden en paren of je nou hetero, homo of bi bent op deze avond goede informatie over alles wat met BDSM te maken heeft, doen een rollenspel, geven uitleg over div materialen en producten en er is een life act tussen een dom en sub.


Workshop BDSM                                      

Eindelijk denken sommigen van u wellicht, blij dat ik deze stap heb gezet. Misschien had je al jaren allerlei fantasieën in je hoofd en heb je het onlangs een naam kunnen geven. Of misschien kwam je het bij toeval tegen en merkte je dat het je iets deed en het je niet meer los liet . Of misschien wist je het altijd al, maar heb je nu besloten dat je er iets mee wilt gaan doen.

Algemene informatie over de workshop.
De workshops is gericht op mensen van alle genders (geslachten) en alle seksuele voorkeuren. De groepen zijn klein: 10-20 personen. Je kunt alleen komen, met z'n twee of met een paar vrienden/vriendinnen. Er is geen dresscode maar sexy mag. Allemaal heel gewone mensen. Uitleg over de workshop.
Veiligheid, basis technieken, en een heldere kijk op de mogelijkheden van BDSM. We houden de zaken overzichtelijk, toepasbaar, down to Earth en oprecht. Aandacht voor zowel fysieke als psychologische aspecten en praktische tips zodat we zelf gelijk aan de slag kunnen. Het voordeel bij BDSM is dat je kan genieten. Je leert over voorwaarden, vertrouwen, veiligheid en vrijwilligheid

nooit met dwang! Ook als onderdanige

heb je rechten, om duidelijk aan te geven

waar jou grenzen liggen. Jou Nee moet de Dominant/Dominante altijd respecteren. Er zullen div play's zijn en u kan onder begeleiding van onze meester aan het spel meedoen als u dat wilt.