Vragen

Wat kost een Bloomparty?

Een Bloomparty is kosteloos en jij en je gasten zijn niet verplicht iets te kopen. We vragen wel een vergoeding voor een vrijgezellenparty, een personeelsfeestje of een andere bijeenkomst, waar onze consulente wordt uitgenodigd als entertainer. Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met ons. Deze vergoeding vervalt  als voor een bepaald bedrag aan producten gekocht wordt.

terug naar boven

Geven jullie ook vrijgezellenavonden?

Natuurlijk, een vrijgezellenavond is de ideale gelegenheid voor een Bloomparty. Juist doordat we meer doen dan alleen producten demonstreren en ook omdat we een party langzaam opbouwen, is onze Bloomparty uitermate geschikt voor een gemeleerd publiek (jong/oud, buren/vrienden/collega). 
De party / presentatie duurt ongeveer 2 uur en kan in de middag of avond gegeven worden (e.e.a. in overleg met de consulente uit jouw regio). Wil je de vrijgezel / jarige een leuke herinnering geven aan dit moment, dan kun je met de groep een cadeau uit onze verwenshop kiezen, welke we in luxe verpakking voor je meenemen.
Wanneer je dit drie weken van tevoren aan ons kenbaar maakt, heeft de consulente dit product tijdig in huis. Namens Catharina Bloom ontvangt de vrijgezel / jarige een geschenkje.
Willen jullie iets origineels voor de vrijgezel / jarige organiseren, iets waar nog lang over wordt gesproken, vraag naar de voorwaarden.

terug naar boven

Kan ik direct spullen meenemen na een Bloomparty?

Tuurlijk! kun je die avond meteen een product of pakket mee naar huis nemen., als je zorgt dat je contant geld bij hebt. De producten die Nieuw zijn of niet voldoende op voorraad worden snel op het partyadres afgeleverd.

terug naar boven

Houden jullie ook bijeenkomsten voor clubs en verenigingen?

We houden ook Bloomparty's voor clubs en verenigingen. Dit doen we echter wel in overleg, zodat we ons verhaal en de presentatie kunnen afstemmen op het publiek en de plaats van de bijeenkomst. We vragen hiervoor echter wel een borg. Vraag naar de voorwaarden.

terug naar boven

Hoe lang duurt een Bloomparty?

De Bloomparty duurt ongeveer 2,5 uur. De tijdsduur is natuurlijk ook afhankelijk van jezelf: hoe meer dingen je past en wilt ervaren, hoe langer de party duurt. Het is een leuke en ontspannende manier om kennis op te doen en antwoord te krijgen op al je verleidelijke en ontdeugende vragen.

terug naar boven

Hoe betaal ik op een Bloomparty?

Na afloop van de Bloomparty kun je op twee manieren de door jouw bestelde producten betalen: contant bij de consulente of bij aflevering van de bestelde producten. Je kunt zelf een overboeking doen of zorgen dat het geld aanwezig is op het afleveradres voor de afgesproken leverdatum.Denk er wel aan dat je bestelling pas wordt verstuurd nadat we de betaling van alle bestellingen hebben ontvangen. zo kunt je discreet je producten aanschaffen...

terug naar boven

Moet ik verzendkosten betalen?

Voor het afleveren van het totaal bestelde pakket per party wordt   6,00 euro verzendkosten gerekend indien het bedrag minder dan 150 euro bedraagt. Indien er tijdens een Bloomparty tezamen met al je gasten een totaalbedrag hebt van 150 euro dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Aangezien er voor iedereen altijd wel wat leuks bij zit, is dit bedrag over het algemeen totaal geen probleem om te behalen. Het is ook mogelijk om een bestelling naar jezelf te laten versturen. Hiervoor betaal je wel verzendkosten tenzij je voor meer dan 150 euro hebt besteld.

terug naar boven